Ароматен  магданоз  – чудесно допълнение и декорация на много ястия. Веднага след като

...
Ароматен  магданоз  – чудесно допълнение и декорация на много ястия. Веднага след като
Коментари Харесай

Как да стопите корема с магданоз и да спрете подуването

Ароматен  магданоз  – отлично допълнение и украса на доста ястия. Веднага откакто стартира летният сезон, тялото изисква включването на къдрава хубост в диетата. И не за нищо: съдържа огромен брой незаменими аминокиселини, витамин А и фолиева киселина.

В допълнение към обстоятелството, че магданозът има  положителен резултат върху зрението  , възстановява кръвното налягане и покачва хемоглобина в организма, той има едно доста интересно  предимство за тези, които отслабват  . Растението има диуретичен резултат, оказва помощ да се отървете от отоци.

Способността на магданоза леко да отстранява излишната течност  от тялото, без да нарушава солевия баланс, го прави добър метод за намаляване.

Как да отслабнете с магданоз

Необходимо е да употребявате тази  отвара от листа от магданоз всеки ден, само че не надвишавайте нормата заради мощен диуретичен резултат.

Приготвяне:

5 ст. л. нарязан магданоз би трябвало да се излее 1 литър вряла вода, да се покрие и да се варят в продължение на 20 минути. Пийте денем.

Използвайте бульона за не повече от 5 дни. Това време ще бъде задоволително, с цел да може напитката да ви донесе мечтаната изгода – премахнете ненужната течност и токсините от тялото  . Правилното хранене ще усъвършенства резултата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР